Кофе «Близнецы» Кава «Близнюки»

Для одного из самых противоречивых знаков Зодиака Близнецы есть необычный рецепт ароматного кофе, в котором изысканно сочетаются острые нотки чеснока, глубокие и сладкие тона меда, которые добавлены к благородному и насыщенному вкусу молотого кофе. Для одного з найсуперечливіших знаків Зодіаку Близнюки є незвичайний рецепт ароматної кави, в якому вишукано поєднуються гострі нотки часнику, глибокі і солодкі тони меду, які додані до благородної і насиченому смаку меленої кави. Получающийся напиток сродни людям, родившимся под знаком Близнецы, очень неоднозначен: одновременно сладкий и острый вкус этого кофе завораживает своей неповторимостью. Добутий напій те саме що людям, що народилися під знаком Близнюки, дуже неоднозначний: одночасно солодкий і гострий смак цієї кави заворожує своєю неповторністю.

Ингредиенты, которые нужны для приготовления этого кофе: Інгредієнти, які потрібні для приготування цієї кави:

чеснок (для порции вам понадобиться 1 лепесток от дольки); часник (для порції вам знадобитися 1 пелюстка від часточки);

мелко помолотые кофейные зерна (буквально, одна чайная ложка); дрібно змолоти кавові зерна (буквально, одна чайна ложка);

стакан кипятка; склянку окропу;

мед, который можно при желании заменить на сахарную пудру (сладкой добавки для одной чашки понадобится примерно полторы чайных ложки). мед, який можна при бажанні замінити на цукрову пудру (солодкої добавки для однієї чашки знадобиться приблизно півтори чайних ложки).

Приготовление напитка: Приготування напою:

А сварить такой необычный кофе очень просто! А зварити такий незвичайний кави дуже просто! В турку засыпаете молотые кофейные зерна, к которым сразу же добавляет чеснок и все это заливаете кипящей водой. У турку засинаєте мелені кавові зерна, до яких відразу ж додає часник і все це заливаєте окропом. После этого ставьте кофе на огонь и варите, три раза доведя практически до кипения. Після цього ставте кави на вогонь і варіть, три рази довівши практично до кипіння. Когда он будет готов, огонь можно выключать и добавлять сладость (мед или пудру), которую вы выбрали. Коли він буде готовий, вогонь можна вимикати і додавати солодкість (мед або пудру), яку ви обрали. Пить такой кофе нужно сразу же, иначе, яркие нотки быстро теряются по мере его остывания! Пити таку каву потрібно відразу ж, інакше, яскраві нотки швидко губляться в міру його охолодження! Поверьте, вы будете приятно удивлены! Повірте, ви будете приємно здивовані!

 

Приятного Вам кофепития! Приємного Вам кавування!

Также Вы можете приготовить Кофе с клубникой и ромом Також Ви можете приготувати Кава з полуницею і ромом

Спасибо! Спасибо! Ваш заказ принят! Ваше замовлення прийнято!
Мы в Вконтакте Ми в Вконтакті
Мы на Facebook Ми на Facebook
Фотогалерея Фотогалерея

© 2013 « Starkava.ua » — всё о кофе и мобильном кафе © 2013 « Starkava.ua »- все про каву та мобільному кафе