Капуччино с корицей Kapuçin me kanellë

Корица способна придать Вашему напитку не только особый вкус, но и ощущение уюта и гармонии! Kanellë mund të japin për të pirë juaj nuk është vetëm një shije të veçantë, por edhe një ndjenjë e rehati dhe harmoni!

Состав рецепта: Përbërja e reçetë:

кофе тонкого помола - 8 гр. kafe terren imët - 8 gr.

молоко (2,5-3,2% жирности) – 120 мл. qumësht (2,5-3,2% yndyrë) - 120 ml.

молотая корица – ориентировочно 3-5г (исходя из Ваших предпочтений) terren kanellë - afërsisht 3-5g (sipas preferencave tuaja)

Приготовление рецепта: Kohëzgjatja:

Основой рецепта является наш незаменимый эспрессо, который мы варим в кофемашине, фильтровой кофеварке или турке(60-80 мл воды + 2 чайные ложки кофе без горки, варим не доводя до кипения). Baza e recetë është ekspres ynë i domosdoshëm, të cilin ne gatuaj në një makinë kafeje, krijues filtër kafe ose Turk (60-80 ml ujë + 2 teaspoons e kafe pa slides, gatuaj pa valë). Важный момент: сняв турку с огня, процеживаем кофе в чашку, добавляем половину корицы и размешиваем. Një pikë e rëndësishme: largimin turku nga të nxehtit, kafe filtër në një filxhan, shtoni gjysmën e kanellë dhe llokoçis. Тем временем, готовим молочную пену из части молока. Ndërkohë, të përgatisë shkumë qumështi nga pjesa e qumështit. Остальное подогретое, но не взбитое молоко, добавляем в чашку с кофе, а сверху вливаем взбитое молоко, выкладываем ложкой пену. Pjesa tjetër është ngrohur, por jo qumësht frothed, shtoni në një filxhan kafe, dhe derdh në krye të qumështit frothed, të përhapur shkumë me një lugë. Верх украшаем оставшейся корицей. Dekoroj krye të kanellë mbetur. Удовольствие гарантировано! Kënaqshmëria e garantuar!

Приятного Вам кофепития! Gëzojnë kofepitiya tuaj!

Спасибо! Faleminderit! Ваш заказ принят! Your qëllim është pranuar!
Мы в Вконтакте Ne në FaceBook
Мы на Facebook Ne jemi në Facebook
Мы в Twitter Ndiqni ne në Twitter
Eksitim