Куда нас приглашают и где мы бываем Ku ne jemi të ftuar dhe ku të shkojmë

Как вы думаете, что общего между кофе и уличными гонками? A mendoni se ngjashmëritë mes kafe dhe gara rrugë? На первый взгляд может показаться что ничего! Në shikim të parë kjo mund të duket se nuk ka asgjë! Но это ошибочное мнение! Por kjo është e rreme! .. ..
Удивительный мир стритрейсинга… Попадая в него, вы становитесь частью огромного энергетического потока, из которого уже нельзя выйти, да и не хочется!.. Bota e mrekullueshme e gara rrugë ... Getting në atë, ju bëheni pjesë e një rrjedhjen e energjisë madhe, nga e cila nuk ka asnjë mënyrë për të dalë, dhe nuk duan të! ..
Свершилось!.. Së fundi! .. Невероятно, но такое долгожданное событие, как Формула1 на воде, молниеносно пронеслось с присущим ему скоростным эффектом, закружив нас в водовороте эмоций, и оставшись ярким воспоминанием на всю жизнь!.. Çuditërisht, të tilla si një ngjarje e mirëpritur Formula 1 në ujë, rrufe flashed nga efekti i tij me shpejtësi të zakonshme, ne do të fillojnë të tjerr në një rrotullohet e emocioneve, dhe mbetën kujtime të gjalla të jetës! ..
Нет ничего приятней, чем встреча со старыми добрыми друзьями, не правда ли?.. Nuk ka asgjë më të këndshme sesa për t'u takuar me miqtë e vjetër, nuk është ajo? .. Мы подружились с ежегодным фестивалем «Аэрошок» совсем недавно, но были искренне рады встретиться вновь!.. Ne bëmë miq me vjetor "Aeroshok festivalit" kohët e fundit, por ishin të kënaqur me të vërtetë që të takohen përsëri! ..
Возможность участвовать в захватывающих мероприятиях, интересных слётах – это отличный шанс почувствовать себя «в эпицентре» удивительных событий. Mundësia për të marrë pjesë në aktivitete emocionuese, tubime interesante - kjo është një shans i madh për të ndjehen "në mes" të ngjarjeve të mahnitshme. И нашей кофейне выпал такой шанс!.. Dhe dyqanin tonë kafe kishte një shans! ..
«Да будут гонки!» сказали они, и… гонки стартовали! "Le garën!" Thanë ata, dhe ... filloi gara! Мы вновь попали в мир стритрейсинга, мир сумасшедшей скорости и взрывного адреналина! Ne mori përsëri në botën e rrugë, bota çmendur gara e shpejtësisë dhe adrenalin eksplozive! На этот раз, по любезному приглашению классной и крутой команды WBR (White& Black Racing Club)... Këtë herë, me ftesë lloj të wbr ekipit i stilit të lartë dhe të ftohtë (White & Black Racing Club) ...
Ни для кого не секрет, что небо издавна манило людей своей бесконечной синевой, фантастической недосягаемостью. Nuk është sekret se qielli ka joshur shumë kohë me njerëzit e saj të pafund paaksesueshmërisë blu, fantastike. Вспомните хотя бы мифы о Дедале и его сыне Икаре, которые, пытаясь сбежать с острова Крит, смастерили крылья, мечтая подняться в небо!.. Ashtu mendoj e mitet e Daedalus dhe Icarus djalin e tij, të cilët, duke u përpjekur për t'i shpëtuar nga ishulli i Kretës, Krahët e sajuar, duke shpresuar që të ngjiten në qiell! ..
Отменный кофе всегда желанный гость на ярких мероприятиях. Kafe shkëlqyer është gjithmonë një mysafir i mirëpritur në ngjarjet shumëngjyrëshe. Именно поэтому, мы подружились с клубом уличных гонок «Street Energy»... Kjo është arsyeja pse ne kemi bërë miq me rrugë klub garash «Rruga» Energjinë ...
Как Вы уже знаете, StarKava всегда в эпицентре ярких событий. Siç ju e dini tashmë, StarKava gjithmonë në pikat kryesore të qendrës. И это не удивительно, ведь там где кипит настоящая жизнь... Kjo nuk është për t'u habitur, sepse ka një udhëkryq reale të jetës së ...
Каждый из нас в детстве верил в чудеса. Secili prej nesh në fëmijëri besonte në mrekullitë. Затаив дыхание, мы слушали сказки о прекрасных волшебных странах, где всегда царит лето, а лужайки пестреют океаном разноцветных, ярких цветов... Me frymën bated, kemi dëgjuar për përrallë zanash e vendeve të bukura ku ka gjithmonë një lëndinë verë dhe pestreyut oqean ngjyra, ngjyra të ndritshme ...
назад 1 2 далее prapa 1 2 tej

Спасибо! Faleminderit! Ваш заказ принят! Your qëllim është pranuar!
Мы в Вконтакте Ne në FaceBook
Мы на Facebook Ne jemi në Facebook
Мы в Twitter Ndiqni ne në Twitter
Eksitim