Наше меню Menu tona

Разнообразен кофе, многогранен! Kafe të larmishme, me dhunti të shumta!

Как наши вкусы! Si shijet tona! Только выбирай! Vetëm të zgjidhni!

Найдите свой – особый, уникальный Gjej tuaj - një të veçantë, unik

в «StarKava», где для Вас – кофейный рай ! në «StarKava», ku për ju - qielli kafe!

Наверное никто из Вас, дорогие друзья, не сможет назвать точную дату, когда он впервые попробовал изумительные напитки на основе «эспрессо» - латте, капуччино, мокка, маккиато... Ndoshta askush nga ju, të dashur miq, nuk mund të jap një datë të saktë, kur ai së pari provoi pije të mahnitshme mbi bazën e "ekspres" - Latte, kapuçin, kafe moka, makiato ...

Но вот вкус этого удивительного союза кофе с молоком, думаю, Вы запомнили и полюбили « с первого глотка»! Por këtu është një shije e mrekullueshme të këtij bashkimi kafe me qumësht, unë mendoj se ju kujtohet dhe dashuri "me gllënjkë e parë!"

«StarKava» старается подобрать ключ к каждому сердцу своих обожаемых клиентов. «StarKava» duke u përpjekur për të gjetur çelësin për çdo zemër e klientëve të tyre të dashur. Именно поэтому в нашем «меню» - только самые признанные, избранные напитки, заслужившие всеобщую любовь. Kjo është arsyeja pse në "menu" tonë - vetëm më të njohura, pije e përzgjedhura, të fituara miklim.

Они просто покоряют своей гармоничной дуалистичностью, утончённостью, своим роскошным вкусом и ароматом!.. Ata vetëm të pushtuar me dualitetin e tyre harmonik e sqimë, shije dhe aromë e saj i kushtueshëm! ..

Еспрессо – грандиозный всеобщий «любимчик». Espresso - një grand universal "përkëdhelur". Истинный аристократ кофейной иерархии. Një e vërtetë kafe aristokrat hierarkia. Он популярен во всём мире, а особенно в странах Европы. Ajo është e njohur në të gjithë botën, sidomos në Evropë. Как я уже отмечала ранее, именно эспрессо является основой всех ароматных кофе- напитков. Siç e kam përmendur më parë, ajo është baza e të gjitha pijeve salcë kafe ekspres.

 

Маккиато - самый экспрессивный, немного капризный, как все «красавчики». Makiatos - më ekspresive, një çuditshëm pak, si të gjithë "i bukur". Уж он-то наверняка знает, чем покорить! Oh, ai me siguri e di se si për të fituar! Его тонкое сочетание эспрессо и лёгкой, словно облако, вуали молочной пены просто сводит с ума. Përzierje e saj delikate të ekspres dhe lehta si një shkumë, cloud mjegull vetëm i çmendur. Этот кофе во всю пользуется своим обаянием. Ky avantazh kafe plot bukuri e saj. Поэтому, попробовав его один раз – Вы полюбите его навсегда! Pra, provoni një herë - ju do të duan atë përgjithmonë!

Американо – легко закружит Вас, унесёт от будничных забот. SHBA - të lehtë për të gëlltitni ju do të merrni larg nga shqetësimet e përditshme. Этот изящный напиток обладает удивительной магической способностью. Kjo pije ka aftësinë të mahnitshme shkëlqim magjik. Он покоряет раз и навсегда. Ai fiton një herë dhe për të gjithë. И, кажется, способен на мгновение приблизить Вас к такой заветной «американской мечте». Dhe, me sa duket, është në gjendje të ju sjellë një moment të tillë isha i vogël "ëndrrës amerikane".  

 

Латте – знойный эспрессо, закружившийся в романтическом танце с горячим взбитым молоком, не оставит равнодушными страстных натур, обожающих удивительные сочетания! Latte - zjarrtë ekspres, vorbull atë në një valle romantike me qumësht të nxehtë frothed, jo për të bërë përshtypje natyrat pasionuar, adoring kombinim mahnitshme!

 

 

Капуччино – чарующий тандем эспрессо и горячего пенного молока, щедро декорированных шоколадной пудрой, придется по душе ценителям кремовой роскоши. Kapuçin - Espresso mesmerizing tandem dhe shkumë qumështi i nxehtë, zbukuruar bujarisht me krem çokollatë, do të apelojë për të dashuruar e luksit butë. Наш капуччино , бесспорно, подарит Вам самое изысканное вкусовое удовольствие. Kapuçin ynë, pa dyshim, do të ju jap më trajtojnë shije të hollë.  

 

 


Мокка – словно создан для максималистов, не признающих рамки и ограничения. Mocha - sikur krijuar për ekstremistët, të cilët nuk e njohin fushëveprimin dhe kufizimet. Ведь в нём соединились и эспрессо с шоколадом, и горячее пенное молоко, и шоколадная пудра. Pas të gjitha, ajo u bashkua me çokollatë dhe shkumë, ekspres dhe qumësht të nxehtë dhe çokollatë pluhur. Это же просто вкусовое великолепие в каждом глотке! Është vetëm një shkëlqimi shije në çdo gllënjkë!

Горячий шоколад такой горячий, такой шоколадный… Легко вскружит Вам голову, подарит истинное наслаждение. Hot Chocolate - aq e nxehtë, aq e lehtë për të kthyer një çokollatë ... ju kokë, japin kënaqësi. Не говоря уже о том, что плитка шоколада или приготовленный из него напиток , употребляемый 1 раз в неделю, в среднем продолжает жизнь на 1 год и даже омолаживает организм. Jo për të përmendur faktin se bar çokollatë apo një pije e bëra prej saj, përdoret si 1 herë në javë, mesatarisht, ende jetës prej 1 viti dhe madje edhe rejuvenates trupit. А, как борец с инфарктом, инсультом и депрессией – шоколад абсолютный лидер. Dhe, si luftëtar me një goditje sulm në zemër, dhe depresioni - çokollata është lider absolut. Наслаждайтесь горячим шоколадом, ведь он повышает вашу сексуальность! Gëzojnë çokollatë të nxehtë, sepse ajo nxit ankesën tuaj seksuale!

И, наконец, самый яркий, завершающий, и такой важный в кофейном арте штрих - «Топпинг» . «StarKava» позаботилась о том, чтобы в кофе присутствовали нотки Ваших любимых фруктовых десертов. Dhe së fundi, zgjuarit, përfundimtar, dhe të tilla një artefakt i rëndësishëm në kafene - "Krye» «StarKava» ka marrë kujdesin e që ishin të pranishëm në shënimet tuaja desserts kafe e frutave të preferuar.. Если Вам хочется чего-то особенного, наши топпинги : карамель, клубника, вишня, шоколад, ваниль, банан и мятный сироп – для Вас! Nëse ju doni diçka të veçantë, toppings tonë: karamel, luleshtrydhet, qershia, çokollatë, vanilje, banane dhe shurup nenexhik - për ju!

А для особо искушённых клиентов – наши бесподобные специи . Dhe për klientët e shumë të sofistikuara - erëza tonë të pashembullt. Это и корица, и кардамон, имбирь, мускатный орех, гвоздика, цедра апельсина и лимона!.. Kjo kanellë dhe kardamom, xhenxhefil, arrëmyshk, karafil, lëvozhgë portokalli dhe limoni! ..

 

Балуйте себя самыми вкусными напитками от «StarKava»! Përkëdhel veten me pije më të shijshme nga «StarKava»!

Спасибо! Faleminderit! Ваш заказ принят! Your qëllim është pranuar!
Мы в Вконтакте Ne në FaceBook
Мы на Facebook Ne jemi në Facebook
Мы в Twitter Ndiqni ne në Twitter
Eksitim