Предложения и пожелания Propozimet dhe sugjerimet

Друзья, вносите ваши предложенья! Miqtë, të bëjë sugjerimet tuaja!

И пожеланий Ваших очень ждём! Dhe me të vërtetë shohim përpara për dëshirat tuaja!

Ваш личный взгляд, плюс наше вдохновенье – Mendimi juaj personal, plus frymëzimi ynë -

это успех, к которому идём! kjo është një sukses për të cilën ne do të shkojmë!

Как часто, пользуясь какой-либо услугой, мы ловим себя на мысли: «А вот я бы добавил…», или «Я сделать бы чуть по-другому…» А Вы знаете, что так мыслили все выдающиеся, даже гениальные люди, которые не остановились, в своё время, на велосипеде, а «додумав» изобрели автомобиль. Sa shpesh, duke përdorur një shërbim, kemi kapur veten duke menduar, "Por unë do të shtoja ..." ose "Unë kam një pak më ndryshe ..." Dhe ju e dini, kështu që mendimet janë të shquar, madje edhe njerëz të shkëlqyer të cilët nuk u ndal në kohë, çiklizmit, dhe "goditi me" shpiku automobilave.

Таких примеров в истории – миллионы! Shembuj të tillë në histori - miliona! Эти люди помогают прогрессу во всех его проявлениях. Këta njerëz të ndihmojë që të përparojë në të gjitha format e saj.

Если чашечка ароматного кофе от «StarKava» вдохновила Вас на интересную идею или предложение, касаемое наших напитков или сервиса, Вы можете разместить их в блоке «Предложения и пожелания». Nëse një filxhan kafe nga «StarKava» ju frymëzoi për një ide interesante apo sugjerime në lidhje me pijet tona ose shërbimit, ju mund të vendosni ato në një kuti, "Propozimet dhe sugjerimet."

Обещаем, что самые яркие идеи и конструктивные предложения мы воплотим в жизнь! Ne premtojmë se idetë e ndritura dhe sugjerimet konstruktive ne do të bëjmë në jetë!

Rishikimi
Отзыв добавил(а) рустам Rishikimi shtuar (a) Rustam
Дата: 11.10.2013 Date: 2013/10/11
сотрудничество в реализации элекроциклов для кофейни и тд в странах европы и азии мы завод производитель элктроциклов в украине моб 0993845033 Bashkëpunimi në zbatimin e elekrotsiklov për kafe dhe kështu me radhë në Evropë dhe Azi ne jemi fabrikë në Ukrainë mob prodhues elktrotsiklov 0993845033


Rishikimi
Отзыв добавил(а) Андрей и Марина Shqyrtim shtuar (a) Andrei dhe Marina
Дата: 10.06.2013 Date: 2013/06/10
Желаем Вам процветания! Ne ju dëshirojmë begati! Очень нравится Ваше обслуживание! Dashuria shërbimin tuaj!


Rishikimi
Отзыв добавил(а) Антон Rishikimi shtuar (a) Antonin
Дата: 10.06.2013 Date: 2013/06/10
Предлагаю сотрудничество. Unë ofroj bashkëpunim. Просьба связаться со мной по электронной почте6 mail@mail.ru. Ju lutem më kontaktoni me e-pochte6 mail@mail.ru.

Оставить отзыв Lini një koment

  • Обязательные для заполнения поля помечены знаком * . Fusha e kërkuar janë shënuar me *.

Nëse keni probleme lexuar kodin, klikoni mbi kodin e vetë Kodit të ri.

Спасибо! Faleminderit! Ваш заказ принят! Your qëllim është pranuar!
Мы в Вконтакте Ne në FaceBook
Мы на Facebook Ne jemi në Facebook
Мы в Twitter Ndiqni ne në Twitter
Eksitim