Кофе по-алжирски Cafea-algerian

Гурманы оценят этот оригинальный кофейный напиток. Iubitorii de alimentare vor aprecia aceasta bautura de cafea originale. Ведь в нем переплетаются бодрящий терпкий аромат с искрящимся послевкусием яичного ликера и романтичной нежностью взбитых сливок. La urma urmei, acesta infuzat aroma proaspata înțepător cu un spumant finisaj lichiorul de ou si frisca sensibilitate romantică. Утром он разбудит и подарит прекрасное настроение, а вечером согреет и создаст атмосферу нежности. În dimineața se va trezi si da o stare de spirit mare, iar seara, și va crea o atmosferă caldă de sensibilitate. Почувствуйте пикантные нотки Африки в каждом глотке кофе по-алжирски. Se simt notele picante din Africa în fiecare inghititura de cafea în algerian.

Состав рецепта: Compoziția de reteta:

кофе молотый – 1 ч. л. cafea macinata - 1 lingurita. с горкой. cu un diapozitiv.

холодная вода – 60 мл. apa rece - 60 ml.

яичный ликер – 20 мл. lichiorul de ou - 20 ml.

сахар – 1\2 ч. л. zahăr - 1 \ 2 lingurita. (по вкусу; при желании можно добавить больше, но не забывайте, что взбитые сливки и яичный ликер достаточно сладкие сами по себе) (La gust, dacă doriți, puteți adăuga mai mult, dar nu uita de frisca si lichiorul de ou dulce suficient de la sine)

взбитые сливки -1-2 ст. frisca -1-2 art. л. litru.

какао порошок. pudră de cacao.

Приготовление рецепта: Timp de gatire:

Слегка прогрейте турку, чтобы аромат напитка раскрылся в полной мере, всыпьте кофе и сахар, перемешайте. Încălzi ușor Turk la aroma de bautura dezvăluit în întregime, se amestecă în cafea și zahăr și se amestecă. Теперь нужно аккуратно тонкой струйкой влить холодную воду, еще раз перемешать и отправить вариться на медленном огне. Acum, avem nevoie pentru a turna cu atenție un fir subțire de apă rece, se amestecă din nou și trimite un foc mic. Дождитесь, когда образовавшаяся пенка начнет стремиться вверх, поднимаясь к самому краю, снимите турку с огня и подержите в воздухе, давая ей «успокоиться», а затем снова поставьте на огонь. Așteptați până când spuma formată începe să depună eforturi în sus, în creștere de la marginea foarte, eliminați de la căldură și turci ține în aer, permițându-i să "calmeze", iar apoi a pus pe foc. Повторите эту процедуру два раза. Repetați această procedură de două ori. Здесь необходимо внимательно следить: нельзя дать кофе закипеть, а пенке сбежать. Nu trebuie monitorizat cu atenție: nu vă puteți da cafeaua la fiert, și Penke de evacuare. Чтобы гуща быстрее осела, добавьте несколько капель холодной воды в напиток. A stabilit rapid gros, se adaugă câteva picături de apă rece de băut.

Возьмите красивый бокал для горячих напитков. Ia un pahar de băuturi calde. Налейте в него необходимое количество яичного ликера. Se toarnă în cantitatea necesară de lichior de ouă. Его удобно отмерить мерным стаканчиком. Este convenabil pentru a măsura paharul de măsurare. Если под рукой не оказалось мерной емкости, 20 мл – это неполная столовая ложка. Dacă mâna nu a fost măsurare container, 20 ml - este lingura incomplete.

Теперь наступает самый ответственный момент приготовления. Acum vine momentul cel mai important de pregătire. Влейте по стенке бокала кофе. Se toarnă pe peretele de un pahar de cafea. Делать это нужно медленно и осторожно, чтобы он не перемешался с яичным ликером. Acest lucru trebuie făcut încet și cu grijă, astfel încât acesta este amestecat cu lichior de ouă. При этом кофейная гуща должна остаться в турке. Zatul de cafea cheltuite pentru a rămâne în Turku. Можно лить кофе по ножу, прислоненному к краю бокала, тогда струйка будет достаточно тонкой. Puteți turna cafeaua pe cuțit, rezemat de marginea geamului, apoi firicel va fi suficient de subțire.

Украсьте напиток воздушными облаками взбитых сливок. Se decoreaza bea aerul cu nori de frisca. Подойдут как готовые из баллончика, так и кондитерские. Se apropie atât de la un container gata și produse de patiserie. На них можно вытряхнуть из мерного стаканчика остатки ликера или немного ванильной пыли. Ele pot agită rămășițele paharul de măsurare sau un pic de vanilie lichior de praf.

И, наконец, украсьте Ваш шедевр порошком какао, посыпав его сверху сливок через ситечко, добавьте толстую соломинку и наслаждайтесь ароматным кофе по-алжирски. În cele din urmă, decora capodopera ta cu pudră de cacao, se presara-l pe partea de sus a cremei printr-o sită, se adaugă un pai gros și se bucură de o cafea aromată în algerian.

Приятного кофепития! Bucurați-vă de kofepitiya!

Также Вы можете приготовить Горячий кофе - коктейль «Датский» Puteți face, de asemenea, cafea fierbinte - un cocktail "danez"

Спасибо! Vă mulțumim! Ваш заказ принят! Pentru dumneavoastră este acceptat!
Мы в Вконтакте Suntem în FaceBook
Мы на Facebook Suntem pe Facebook
Мы в Twitter Urmați-ne pe Twitter
Stare de nervozitate