Приготовление кофе — по-еревански Nagħmlu kafè - fil-Yerevan

Как знаете, все народы без исключения имеют свои особенные рецепты, в каждой стране можно попробовать особое блюдо, свойственное преимущественно только для этого народа. Kif tafu, in-nies kollha mingħajr eċċezzjoni jkollhom riċetti speċjali tagħhom, kull pajjiż tista 'tipprova dixx speċjali, karatteristika l-aktar għal dan nazzjon. И на блюдах дело не заканчивается – каждая нация также имеет свои любимые рецепты кофе. U huwa mhux lest platti - kull nazzjon wkoll riċetti tagħhom tal-kafè favoriti.

 

Кофе по-еревански имеет свою особенность – для его приготовления мы берём много кофе и мало воды! Kafè fuq il-Yerevan għandha partikolarità tagħha stess - preparazzjoni tiegħu, nieħdu ħafna ta 'kafè u ftit ilma! Напиток будет крепким и если начать утро с такого кофе, то остатки сна пропадут вмиг! Ix-xarba se jkun b'saħħtu u jekk nibdew dalgħodu mal-kafè, allura l-irqad se tkun marret fi instant!

Итак, решившись отведать такой новый для нас кофе, мы берём небольшую чашечку и 1 чайн. Allura, li ddeċidiet li jipprova kafè ġdida għalina, aħna tagħti tazza żgħar u 1 Tsp. ложечку кофе. kuċċarina tal-kafè.

Естественно, если вам такой кофе не по душе (не все любят очень крепкий), то можете не следовать рецепту и сварить кофе, больше опираясь на свой вкус. Of course, jekk inti kafè ma simili (mhux kollha imħabba hija qawwija ħafna), inti ma tista 'ssegwi riċetta u jagħmlu xi kafè, jegħleb iżjed tal-gosti tiegħek. Но одно правило упускать нельзя – кофейным зёрнам лучше быть очень мелкого помола, и размолоть их надо непосредственно перед приготовлением. Iżda wieħed regola ma jistax jiġi injorat - kafena huwa aħjar li jkun misħuq fin ħafna u itħan eżatt qabel huwa tisjir meħtieġ.

  1. Размельчённый кофе засыпаем в кофеварку (лучшие кофеварки считаются медные или мельхиоровые), затем, кладём сахар, обязательно дополняем водой прохладной температуры и ставим на маленький огонь (как правило, жители Еревана варят его на углях или раскалённом песке). Kafè imfarrak waqgħet rieqda fil-maker kafè (kafè huma kkunsidrati l-ram aħjar jew kupru-nikil), allura tpoġġi l-zokkor, kun żgur li jissupplimentaw it-temperatura ilma frisk u stabbiliti fuq sħana baxxa (normalment residenti ta 'Yerevan kok fuq ir-ramel faħam jew sħun).

  1. При сильном нагревании жидкости хорошо всё перемешиваем. Meta żżejjed kollox taħlita likwida sew.

  1. Затем видим белую пенку, ни в коем случае не убираем её! Imbagħad naraw il-fowm abjad, fi kwalunkwe każ, ma tneħħiha!

  1. Когда пеночка начинает подниматься наверх – это первые признак кипения, а значит пора выключать огонь (если варим на плите, а не по-еревански на камнях:). Meta Warbler jibda li jitilgħu fil-quċċata - dan huwa l-ewwel sinjal ta 'togħlija, li jfisser wasal iż-żmien li itfi l-nar (jekk l-kok fuq il-stufi, mhux fil-f'Yerevan fuq il-blat :).

  1. Очень оригинальная сервировка кофе – кладём в чашечку сначала пенку (совсем чуть-чуть), а потом заливаем её кофе. A li jfassal oriġinali ħafna mejda tal-kafè - poġġi fil-tazza ta 'skim ewwel (biss daqsxejn), u mbagħad imla bil-kafè.

Вот такой способ приготовления кофе популярен у жителей Еревана! Hawn mod ta 'kif issir kafè huwa popolari mar-residenti ta' Yerevan! Теперь если посетите Армению, то будете уже знакомы с некоторыми элементами её культуры! Issa, jekk inti żjara Armenja, se tkun diġà familjari ma 'xi elementi ta' kultura tagħha!

Пейте с удовольствием! Ixrob bi pjaċir!

Также Вы можете приготовить Кофе «Рак» Tista 'wkoll tipprepara kafè "Kanċer"

Спасибо! Grazzi! Ваш заказ принят! Ordni tiegħek hija aċċettata!
Мы в Вконтакте Aħna fil Facebook
Мы на Facebook Aħna fuq Facebook
Мы в Twitter Follow us fuq Twitter
Twitter