Кофе по-алжирски Kafè Alġerina

Гурманы оценят этот оригинальный кофейный напиток. Min iħobb l-ikel se japprezzaw din ix-xarba kafè oriġinali. Ведь в нем переплетаются бодрящий терпкий аромат с искрящимся послевкусием яичного ликера и романтичной нежностью взбитых сливок. Wara kollox, huwa infuża aroma taħraqx frisk bil-likur tal-bajd frizzanti finitura u bit-tarjola krema tenerezza romantic. Утром он разбудит и подарит прекрасное настроение, а вечером согреет и создаст атмосферу нежности. Fil-għodu hu se jinxtegħel u jagħtu burdata kbir, u fil-għaxija, u se tinħoloq atmosfera sħuna ta 'sensittività. Почувствуйте пикантные нотки Африки в каждом глотке кофе по-алжирски. Jħossu-noti pikkanti 'l-Afrika f'kull SIP ta' kafè fil Alġerina.

Состав рецепта: Il-kompożizzjoni tal-riċetta:

кофе молотый – 1 ч. л. kafè mitħun - 1 Tsp. с горкой. ma 'slide.

холодная вода – 60 мл. ilma kiesaħ - 60 ml.

яичный ликер – 20 мл. likur tal-bajd - 20 ml.

сахар – 1\2 ч. л. zokkor - 1 \ 2 Tsp. (по вкусу; при желании можно добавить больше, но не забывайте, что взбитые сливки и яичный ликер достаточно сладкие сами по себе) (Li t-togħma, jekk mixtieq, tista 'żżid aktar, imma ma ninsewx il-krema bit-tarjola u likur tal-bajd ħelu biżżejjed minnhom infushom)

взбитые сливки -1-2 ст. bit-tarjola krema -1-2 Art. л. litru.

какао порошок. trab tal-kawkaw.

Приготовление рецепта: Cook ħin:

Слегка прогрейте турку, чтобы аромат напитка раскрылся в полной мере, всыпьте кофе и сахар, перемешайте. Ftit jsaħħnu l-Turk għall-aroma tax-xorb żvelat b'mod sħiħ, Ħawwad fil-kafè u zokkor u ħawwad. Теперь нужно аккуратно тонкой струйкой влить холодную воду, еще раз перемешать и отправить вариться на медленном огне. Issa għandna bżonn li pour b'attenzjoni nixxiegħa rqiqa ta 'ilma kiesaħ, ħawwad mill-ġdid u tibgħat ttektek. Дождитесь, когда образовавшаяся пенка начнет стремиться вверх, поднимаясь к самому краю, снимите турку с огня и подержите в воздухе, давая ей «успокоиться», а затем снова поставьте на огонь. Stenna sakemm il-fowm iffurmat jibda jistinkaw fuq, jogħlew għall-tarf nett, neħħi mill-sħana u Turks jżommu fl-arja, li jippermettu li "jikkalma", u mbagħad titqiegħed fuq nar. Повторите эту процедуру два раза. Irrepeti din il-proċedura darbtejn. Здесь необходимо внимательно следить: нельзя дать кофе закипеть, а пенке сбежать. Għandhom jiġu mmonitorjati mill-qrib hemm: inti ma tistax tagħti kafè jagħli, u ħarba PENKE. Чтобы гуща быстрее осела, добавьте несколько капель холодной воды в напиток. Biex malajr kostanti ħoxna, żid ftit qtar ta 'ilma kiesaħ li tixrob.

Возьмите красивый бокал для горячих напитков. Ħu ħġieġ sbieħ ta 'xarbiet sħan. Налейте в него необходимое количество яичного ликера. Ferragħ fil-ammont neċessarju ta likur tal-bajd. Его удобно отмерить мерным стаканчиком. Huwa konvenjenti li jitkejjel l-tazza tal-kejl. Если под рукой не оказалось мерной емкости, 20 мл – это неполная столовая ложка. Jekk il-idejn ma kienx kejl kontenitur, 20 ml - huwa tablespoon inkompleti.

Теперь наступает самый ответственный момент приготовления. Issa ġejja l-aktar mument importanti ta 'preparazzjoni. Влейте по стенке бокала кофе. Ferra fuq il-ħajt tal-ħġieġ tal-kafè. Делать это нужно медленно и осторожно, чтобы он не перемешался с яичным ликером. Dan għandu jsir bil-mod u b'attenzjoni, sabiex jiġi mħallat mal likur tal-bajd. При этом кофейная гуща должна остаться в турке. Il-bażi tal-kafè jintefqu biex jibqgħu fil Turku. Можно лить кофе по ножу, прислоненному к краю бокала, тогда струйка будет достаточно тонкой. Tista pour kafè fis-sikkina, jegħleb kontra l-tarf tal-ħġieġ, allura l-infiltrazzjoni tkun irqiq biżżejjed.

Украсьте напиток воздушными облаками взбитых сливок. Garnish jixorbu l-arja ma sħab ta 'krema bit-tarjola. Подойдут как готовые из баллончика, так и кондитерские. Approċċ kemm minn kontenitur lest u ħlewwiet. На них можно вытряхнуть из мерного стаканчика остатки ликера или немного ванильной пыли. Huma jistgħu ħawwad l-fdalijiet ta 'l-tazza tal-kejl jew trab ftit likur vanilla.

И, наконец, украсьте Ваш шедевр порошком какао, посыпав его сверху сливок через ситечко, добавьте толстую соломинку и наслаждайтесь ароматным кофе по-алжирски. Fl-aħħarnett, dekorazzjoni kapulavur tiegħek bi trab tal-kawkaw, sprinkle fuq quċċata tal-krema permezz ta 'passatur, żid tiben ħoxna u jgawdu kafè aromatiku fil Alġerina.

Приятного кофепития! Igawdu kofepitiya!

Также Вы можете приготовить Горячий кофе - коктейль «Датский» Tista 'wkoll tagħmel kafè sħun - cocktail "Daniż"

Спасибо! Grazzi! Ваш заказ принят! Ordni tiegħek hija aċċettata!
Мы в Вконтакте Aħna fil Facebook
Мы на Facebook Aħna fuq Facebook
Мы в Twitter Follow us fuq Twitter
Twitter