Капуччино с корицей Cappuccino kanelilla

Корица способна придать Вашему напитку не только особый вкус, но и ощущение уюта и гармонии! Cinnamon voi antaa juomaan ei ole vain erityinen maku, mutta myös tunteen mukavuutta ja harmoniaa!

Состав рецепта: Koostumus resepti:

кофе тонкого помола - 8 гр. hienoksi jauhettua kahvia - 8 gr.

молоко (2,5-3,2% жирности) – 120 мл. maitoa (2,5-3,2% rasvaa) - 120 ml.

молотая корица – ориентировочно 3-5г (исходя из Ваших предпочтений) jauhettua kanelia - noin 3-5g (mieltymystesi mukaan)

Приготовление рецепта: Cook Aika:

Основой рецепта является наш незаменимый эспрессо, который мы варим в кофемашине, фильтровой кофеварке или турке(60-80 мл воды + 2 чайные ложки кофе без горки, варим не доводя до кипения). Perusteella resepti on meidän välttämätön espresso, jota kokki kahvinkeitin, suodatin kahvinkeitin tai Turk (60-80 ml vettä + 2 tl kahvia ilman dioja, kokki ilman kuumennusta). Важный момент: сняв турку с огня, процеживаем кофе в чашку, добавляем половину корицы и размешиваем. Tärkeä kohta: poistetaan Turk lämpöä, suodatin kahvia kuppi, lisää puoli kaneli ja sekoita. Тем временем, готовим молочную пену из части молока. Samaan aikaan valmistella maitovaahdon maidosta osasta. Остальное подогретое, но не взбитое молоко, добавляем в чашку с кофе, а сверху вливаем взбитое молоко, выкладываем ложкой пену. Loput on lämmennyt, mutta ei vaahdotettua maitoa, lisätä kuppi kahvia ja kaada päälle vaahdotettua maitoa, levitä vaahto lusikalla. Верх украшаем оставшейся корицей. Koristella päälle jäljellä kanelia. Удовольствие гарантировано! Tyytyväisyys taattu!

Приятного Вам кофепития! Nauti kofepitiya!

Спасибо! Kiitos! Ваш заказ принят! Tilauksesi on hyväksytty!
Мы в Вконтакте Olemme Facebookissa
Мы на Facebook Olemme Facebookissa
Мы в Twitter Seuraa meitä Twitterissä
Viserrys