Капуччино сливочный Cappuccino Cream

Это вкуснейший напиток с изысканным мягким вкусом, тёплыми нотками лёгких сливок, готовится из двух основных компонентов – кофе и сливок. Je to lahodný nealkoholický nápoj s vynikající chutí, teplé tóny světle krémové, vyrobený ze dvou základních surovin - kávy a smetany. Притом сливки должны быть натуральными, это залог непередаваемого вкуса Вашего напитка. Zatímco krém by měl být přírodní, to je závazek nevyslovitelné chuti váš nápoj.

Состав рецепта: Složení receptu:

кофе тонкого помола - 8 гр. jemně mletá káva - 8 gr.

сливки (10-20%) – 10 мл. krém (10-20%) - 10 ml.

Приготовление рецепта: Doba pečení:

Варим 30-40 мл эспрессо, любым способом, подробнее здесь . Vaříme 30-40 ml espressa, jakýmkoli způsobem, podrobnosti zde . Взбиваем сливки до не очень густой консистенции. Beat krém, dokud není příliš husté konzistence. Это можно сделать с помощью автокапуччинатора. To lze provést pomocí avtokapuchchinatora.

Если такого не имеется, то можно достаточно хорошо взбить сливки при помощи френч-пресса, да, да, именно при помощи френч-пресса! Pokud není k dispozici, může to být dost dobrý šlehačkou s francouzským lisem, ano, ano, s francouzsko-tisku! Подогреваем сливки, но не кипятим. Předehřejte krém, ale ne vařit. Далее переливаем их во френч-пресс, интенсивно поднимаем и опускаем поршень до образования пены. Další vyprázdnění je do francouzské-press intenzivní zvedání a spouštění pístu až do pěny. Чем выше жирность сливок, тем проще взбить пену. Čím vyšší je obsah tuku ve smetaně, šlehačka pěna jednodušší. Также можно немного взбить молоко при помощи блендера, предварительно подогрев его до 80 градусов. Můžete také zmlátit trochu mléka v mixéru, předehřívání na 80 stupňů.

Чтобы они получились такие, как надо, наблюдайте за поверхностью - при взбивании, там появляются характерные пузырьки, вот когда они исчезнут – сливки считаются готовыми. Takže oni se otočili takové právo sledovat povrch - s šlehání, objevují charakteristické bubliny, to je, když zmizí - krém se považují za připravené. Чем выше жирность, тем воздушнее сливки. Čím vyšší je obsah tuku, vzdušné krém. Аккуратно добавляем их в наш напиток и наслаждаемся удивительным сочетанием. Opatrně se přidá do naší pití a užívat si úžasnou kombinaci.

Приятного Вам кофепития! Užijte si kofepitiya!

Спасибо! Děkuji vám! Ваш заказ принят! Vaše objednávka je přijata!
Мы в Вконтакте Jsme na Facebooku
Мы на Facebook Jsme na Facebooku
Фотогалерея Fotogalerie

© 2013 « Starkava.ua » — всё о кофе и мобильном кафе © 2013 " Starkava.ua "- vše o kávě a kavárna mobilní