Рецепт огненного кофе Cafè ardent Recepta

Слово огненный недаром употребляется без кавычек. No és estrany que la paraula foc s'utilitza sense les cometes. Это напиток мы будем поджигать. És una beguda que li van calar foc. Но это позже. Però més tard.

А сначала необходимо приготовить ингредиенты: I, primer cal preparar els ingredients:

100-120 мл чистой воды 100-120 ml d'aigua pura

1 ч.л. 1 culleradeta свежее молотого кофе cafè acabat de moldre

столько же сахара tanta sucre

Для «варки» кофе понадобится не только плита, но и 1-2 ч.л. Per a la "cuina" de cafè no només és necessari, sinó també 1-2 culleradetes спирта. alcohol.

Приготовление напитка: Preparació de la beguda:

Сначала приготовим традиционный заварной напиток в турке: засыпаем кофе и заливаем воду. En primer lloc, preparar una beguda tradicional elaborada a Turku caure dormit cafè i abocar l'aigua. Доводим до кипения и сразу же снимаем с огня. Portar a ebullició i retirar immediatament del foc. Процеживаем кофе и наливаем в чашку. Colar i abocar el cafè a la tassa. Теперь пришло время насыпать сахар, размешать. Ara és el moment d'abocar el sucre, remenar. И самое главное: в столовую ложку наливаем спирт, поджигаем и опускаем ее в чашку с кофе. I el més important, aboqui una cullerada d'alcohol, encendre i portar-lo a una tassa de cafè. Согласитесь, ритуал совсем несложный, а напиток получается просто божественным. D'acord, el ritual és molt fàcil, i la beguda que s'obté simplement divina. Попробуйте! Proveu-lo!

Приятного Вам кофепития! Gaudiu de la seva kofepitiya!

Также предлагаю приготовить Заварной черный кофе со сливками També li suggereixo que prepari cafè negre amb crema de crema  

Спасибо! Gràcies! Ваш заказ принят! La seva comanda és acceptat!
Мы в Вконтакте Estem en FaceBook
Мы на Facebook Estem a Facebook
Мы в Twitter Siga amb nosaltres a Twitter
Refilo