Кофе с кумкватом и медом Cafè amb kumquat i mel

Не так уж часто из-за повседневных дел и работы мы собираемся с друзьями, но как хочется их удивить и порадовать чем-то действительно оригинальным. No és sovint causa de les activitats quotidianes i la feina, anem amb els amics, però com volem que sorprenen i si us plau fer alguna cosa original. Вот такое кофе ваши друзья точно не забудут благодаря его восхитительному медово-цитрусовому вкусу! Aquest és un cafè dels seus amics però no t'oblidis gràcies al seu deliciós sabor de mel de cítrics! Находим дома мед и отправляемся за кумкватом (или карликовыми апельсинами). Trobi la casa de la mel i donar un kumquat (o taronges nanes).

В этом рецепте кофе рассчитан на три порции, высчитать для большего количества человек достаточно легко. En aquesta recepta, el cafè és un tres porcions, calculats per a un major nombre de persones amb força facilitat.

 

Вам необходимо взять: Vostè necessita prendre:

5 ч. ложечек молотого кофе; 5 hores cullerades de cafè mòlt;

1 ст. 1 cda. ложку мёда; una cullerada de mel;

3 штуки кумквата. 3 peces de kumquat.

Приготовление напитка: Preparació de la beguda:

Сначала прогреем турку – это наш первый шаг, и пропускать его нельзя. Primer progreem Turk - aquest és el nostre primer pas, i no es pot perdre. Прогрели? Escalfat? Теперь кладём туда мёд и заливаем воды, на медленном огне наш необычный кофе начинает закипать, а мы не отвлекаемся – важно не упустить момент, а то потом ещё время на очистку плиты тратить придётся. Ara tornar a posar la mel i abocar l'aigua a foc lent nostre cafè de luxe comença a bullir, i no ens distraiem - és important no perdre un moment, i després encara hi ha temps per netejar les plaques han de passar. Как только начинает закипать - гасим огонь. Tan aviat comença a bullir - apagar el foc.

Берем вкусный молотый кофе (для друзей ничего не жалко – берем самый хороший, ведь когда еще увидитесь все вместе?) и засыпаем в турку, там его хорошенько разбалтываем. Tome un deliciós cafè acabat de moldre (per als amics no els importa - es pren el major bé, perquè quan més es pot veure tot el temps?) I vagi a dormir a Turku, on va ser una bona xerrada. Вот и очередь кумкватов, пока вода закипала, мы не расслаблялись, а нарезали их на мелкие дольки. Això és tot, kumquats, fins que bull l'aigua, que no es relaxen, i tallar-les a trossos petits. И снова слабый огонь, и снова снимаем, как только закипает. Un cop més, a foc lent, i després retiri tan aviat com bulli. Если кумкват никак достать не получилось, унывать причин нет – великолепный кофе по такой же технологии можно сварить с черешней! Si kumquat no aconsegueix resultar, no hi ha raó per desanimar - gran cafè de la mateixa tecnologia que es pot cuinar amb cireres!

Процедите получившийся напиток в кофейные чашечки, уже приготовили выпечку или вкуснейший десертик и – на стол! Coleu la beguda resultant d'una tassa de cafè, pastisseria o han preparat una deliciosa desertik i - a la taula!

Еще одно важное и жизненно необходимое правило во время такого кофепития – только приятные разговоры и воспоминания! Una altra regla important i vital durant el kofepitiya - només converses i records agradables! Придерживайтесь его, и вы замечательно проведете время! S'adhereixen a ella i vostè tindrà un temps meravellós!

Приятного Вам кофепития! Gaudiu de la seva kofepitiya!

Также Вы можете приготовить Карамельный кофе с лаймом També es pot cuinar un caramel de cafè amb calç

Спасибо! Gràcies! Ваш заказ принят! La seva comanda és acceptat!
Мы в Вконтакте Estem en FaceBook
Мы на Facebook Estem a Facebook
Мы в Twitter Siga amb nosaltres a Twitter
Refilo