Кофе «Фэри» Кава «Фэри»

Такой рецепт имеет альтернативное название кофе по-гватемальски, так как он был изобретен именно в этом государстве. Такі рэцэпт мае альтэрнатыўнае назва кавы па-гватэмальскім, так як ён быў вынайдзены менавіта ў гэтай дзяржаве. Название напитка подтверждено поистине волшебным процессом варки. Назва напою пацверджана сапраўды чароўным працэсам варэння. Его удобнее всего готовить сразу на несколько порций и наслаждаться в приятной компании, представляя себя на Тихоокеанском побережье во время заката или рассвета. Яго зручней за ўсё рыхтаваць адразу на некалькі порцый і атрымліваць асалоду ад ў прыемнай кампаніі, уяўляючы сябе на Ціхаакіянскім узбярэжжы падчас заходу або світання. А возможно, этот магический согревающий напиток заставит Вас отправиться именно туда в реальности, чтобы любоваться видом и расслабленно потягивать чашку за чашкой, выкуривая ароматную сигару. А магчыма, гэты магічны сагравае напой прымусіць Вас адправіцца менавіта туды ў рэальнасці, каб любавацца выглядам і расслаблена пацягваць кубак за кубкам, выкуривая духмяную цыгару.

 

Состав рецепта: Склад рэцэпту:

крепкий кофе – 250 мл. дужы кава - 250 мл.

ром – 1 ч. л. ром - 1 ч. л.

коньяк – 2 ч.л. каньяк - 2 ч.л.

палочка корицы – 1 см. палачка карыцы - 1 гл

гвоздика – 1-2 шт. гваздзік - 1-2 шт.

лимон – ¼ шт. цытрына - ¼ шт.

апельсин – ¼ шт. апельсін - ¼ шт.

сахар – по вкусу цукар - па гусце

 

Приготовление рецепта: Падрыхтоўка рэцэпту:

Сварите очень крепкий черный кофе. Зварыце вельмі моцны чорны кава. Вымойте лимон и апельсин и поделите на части, натрите с них цедру (от ¼ каждого плода цитрусового дерева). Вымыйце лімон і апельсін і падзяліце на часткі, натрыце з іх цэдру (ад ¼ кожнага плёну цытрусавага дрэва). Поместите душистую тертую кожуру в огнеупорную емкость для варки, добавьте туда гвоздику, корицу. Змесціце духмяную цёртую лупіну ў вогнетрывалы ёмістасць для варэння, дадайце туды гваздзіку, карыцу. Влейте ром и коньяк. Уліце ром і каньяк. Затем всыпьте туда сахар и медленно перемешайте. Затым усыпце туды цукар і павольна змяшайце. Поставьте посуду на слабый огонь и грейте, без кипячения. Пастаўце посуд на слабы агонь і грэйцеся, без кіпячэння.

Теперь самый интересный момент. Цяпер самы цікавы момант. Подожгите содержимое, быстро сфотографируйте и залейте горячим кофе. Падпаліце ​​змесціва, хутка сфатаграфуйце і заліце ​​гарачай кавай. Процедите напиток, перелейте в стакан и наслаждайтесь вкусом Гватемалы. Працадзіце напой, пераліце ​​ў шклянку і атрымлівайце асалоду ад густам Гватэмалы.

 

Приятного Вам кофепития! Прыемнага Вам піццём кавы!

Также Вы можете приготовить Кофе с рябиной и ромом Таксама Вы можаце прыгатаваць Кава з рабінай і ромам

Спасибо! Дзякуй! Ваш заказ принят! Ваш заказ прыняты!
Мы в Вконтакте Мы ў Вконтакте
Мы на Facebook Мы на Facebook