Горячий кофе - коктейль «Датский» Warm koffie - cocktail "Deense"

Дождливым осенним вечером, или прохладным морозным воскресеньем, когда не хватает тепла и нежности - возьмите в руки чашку с этим изумительным напитком и его запах «разбудит» Ваше хорошее настроение. Op 'n reënerige herfs aand of koel ysige Sondag, wanneer die gebrek aan warmte en sagtheid - gryp 'n koppie van hierdie wonderlike drank en ruik "wakker" om jou goeie bui.

Состав рецепта: Die samestelling van die resep:

сливки 10% - 2 ст. 10% room - 2 eetlepels. л. liter.

кофе свежего помола - 1 ст. maal vars koffie - 1 eetlepel. л. liter.

ликер «Kummel»(на основе тмина) - 1 ст. drank «Kümmel» (gebaseer op komyn) - 1 eetlepel. л. liter.

яичный желток. eiergeel.

Приготовление рецепта: Kook tyd:

В отдельную емкость наливаем сливки. In 'n aparte houer gooi die room. Лучше если они будут не из холодильника, так как это повлияет на конечную температуру напитка, но и нагревать их не стоит, чтобы избежать свертывания желтка. Dit is beter as hulle nie uit die yskas, want dit sal die finale temperatuur van die drank raak nie, maar hulle moet nie verhit word koagulasie eiergeel te vermy. Обычно используются сливки 10%, но можно взять и жирнее. Algemeen gebruik room 10%, maar jy kan neem en hulle voller. Желательно не использовать сухой продукт, иначе напиток потеряет тягучую текстуру и аромат с молочной ноткой. Dit is raadsaam om nie droë produk of drink te gebruik taai tekstuur en geur met 'n wenk van die melk om te verloor. К сливкам добавляем столовую ложку тминного ликера (Kummel) и небольшой яичный желток, все хорошенько взбиваем. 'N eetlepel room likeur karwy (Kümmel) en 'n klein eiergele, klits al die goeie te voeg. Когда смесь станет однородной, ее можно перелить на дно чашки (объемом 250-300 мл). Wanneer die mengsel glad is, kan dit gegooi word op die bodem van die beker (volume van 250-300 ml).

Далее приступаем к приготовлению кофе, чтобы добиться неповторимого аромата, зерна лучше измельчить прямо перед варкой, но и готовый помол вполне подойдет. Dan voortgaan om die voorbereiding van koffie 'n unieke smaak te bereik, maal die graan beter reg voor om te kook nie, maar ook gereed om te slyp is 'n boete. Идеальным будет напиток, сваренный в турке или эспрессо – машине. Die ideaal sou drink gebrou espresso of 'n Turk - die motor. Кофе, приготовленный вручную, оставьте на пару минут «подышать», а потом процедите, чтобы коктейль не содержал гущи. Koffie met die hand gemaak, laat dit sit vir 'n paar minute, "asemhaal", en dan druk wat nie bevat 'n skemerkelkie gronde.

Теперь, в чашку, заполненную чуть больше чем на треть сливочно-тминной смесью, аккуратно доливаем кофе. Nou, die beker gevul met 'n bietjie meer as 'n derde karwy romerige mengsel liggies bo-op koffie. Можно сделать это тонкой струйкой, чтобы получился слоёный напиток, но лучше будет, если Вы все смешаете. Jy kan hierdie dun straaltjie doen 'n bot drink te kry, maar dit sal beter wees as jy deurmekaar. Вот и все, «Датский» кофе готов! Dis al, "Deense" koffie is gereed!

Приятного Вам кофепития! Geniet jou kofepitiya!

Также Вы можете приготовить Кофейный фраппе Jy kan ook voor te berei koffie frappe

Спасибо! Dankie! Ваш заказ принят! Jou bestelling aanvaar!
Мы в Вконтакте Ons in Facebook
Мы на Facebook Ons is op Facebook
Мы в Twitter Volg ons op Twitter
Twitter